Wan Kuzain terus tunjuk kebolehan setibanya di Malaysia

“Saya boleh main tiga posisi.”

Pemain s3nsasi muda negara, Wan Kuzain Wan Kamal, berkongsi mengenai keterujaannya menyertai kem latihan skuad B-22 kebangsaan buat julung kali menjelang temasya Sukan SEA Filipina, hujung bulan ini.

Meskipun baru tiba di tanah air, dia tidak membuang masa apabila terus menyertai sesi latihan skuad kendalian Datuk Ong Kim Swee itu, hari ini.

Menjadi pemain terakhir melapor diri bersama skuad muda negara, k3libat pemain berd@rah Malaysia itu sememangnya mencvri tumpuan memandangkan pemain yang berpangkalan di Amerika Syarikat itu berdepan dengan mas@lah pasport untuk mewakili negara ke filipina.

“Saya rasa ramai peminat bola sepak di Malaysia mahu melihat aksi saya. Saya boleh katakan bahawa saya mampu beraksi selaku pemain tengah bertahan, tengah dan tengah meny3rang. Ia melibatkan penguasaan bola serta mencipta peluang,” katanya.

“Ia memberi makna besar. Apabila anda mewakili pasukan negara, ia bukan sahaja melibatkan diri sendiri tetapi merangkumi keluarga. Diharapkan saya boleh melakukannya.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *