Kedah Sambar Bintang ni

Ini serba sedikit Rumours performance pemain yang menjadi bualan semua rakyat kedah,sebelum bermulanya liga Malaysia musim 2020.

Beliau menjadi ayam tambatan kelabnya iaitu Qizilqum Zarafshon menjaring gol awal setiap kali perlawanan.Semoga KFA dapat Mengikat pemain ini untuk kedah menghadapi ACL nanti.

Steven Lustica (lahir 12 April 1991) adalah pemain bola sepak Australia yang bermain di Uzbekistan untuk Qizilqum Zarafshon.

Dia berasal dari Croat, sepupunya Slavko Luštica adalah pemain bola sepak di Hajduk Split.

Pada 24 April 2009, ia telah mengesahkan bahawa Lustica telah ditandatangani oleh Gold Coast United, selepas mengetepikan penolong jurulatih United, Paul Okon, semasa menjadi jurulatih bawah 18 tahun di Pesta Belia Olimpik Australia.

Pada 19 September 2009, beliau membuat kemunculan sulungnya untuk Gold Coast, bangkit dari bangku simpanan pada minit ke-88 men3ntang Pelaut Laut Tengah.

Pada 8 Jun 2011, diumumkan bahawa Lustica menandatangani kontrak empat tahun dengan g3rgasi Kroasia Hajduk Split. [4] Dia membuat debutnya menentang F.C. Barcelona pada 23 Julai 2011. Dia membuat perdana Prva HNL pada 13 Ogos 2011 men3ntang NK Istra dalam kemenangan 3-0 dengan Lustica mendapatkan bantuan.

Pada 5 Jun 2011, Lustica menjaringkan gol pertamanya untuk HNK Hajduk Split dalam prestasi pemain pertandingan men3ntang NK Varazdin juga mendapat bantuan dalam permainan.

Pada bulan Julai 2018, sejurus selepas meninggalkan Western Sydney Wanderers, Lustica menyertai kelab Croatia Inter Zaprešić. Pasukan teratas Romania F.C Botosani menawarkan k0ntrak Lustica yang dia enggan.Sekarang Kelab yang beliau bermain ialah Qizilqum Zarafshon .