Teka Teki Pasukan Baru Brendan Gan Terjawab Akhirnya

Pemain tengah skuad Harimau Malaya, Brendan Gan sah akan meningg@lkan Perak. Menerusi satu status yang dimuat naik di laman sosial Instagram miliknya sebenar tadi, Brendan memberitahu, dia akan men!nggalkan Perak selepas dua musim menyertai skuad The B0s Gavrus itu.

”Tahun 2019 sudah semakin hampir pada penghujungnya, inilah masanya untuk meluangkan (masa) bersama-sama ahli keluarga dan rakan-rakan. ”Inilah juga masanya untuk saya mengumumkan bahawa dengan sedihnya saya akan men!nggalkan Perak selepas dua tahun yang menakjubkan di Ipoh yang mana saya dan pihak pengurusan (Persatuan B0la Sepak Perak) tidak dapat mencapai persetujuan bersama.

”Saya sentiasa memberikan segala-galanya untuk Perak setiap kali melangkah ke padang tetapi kadangkala dalam b0la sepak, ia masih tidak mencukupi. ”Saya sangat dihargai setiap saat dalam tempoh dua tahun di Ipoh dan terlalu banyak mem0ri hebat yang akan kekal terpahat di minda saya sepanjang hidup ini,” kata Brendan.

Sebagai rekod, Brendan yang dua kali dipalit masalah kec3deraan Anterior Crvciate L!gament (ACL) menyertai Perak musim lalu sehingga berjaya membantu The B0s Gavrus muncul juara Piala Malaysia. Ketika ini, spekulasi bertiup k3ncang Brendan yang pernah menyarung jersi Sabah dan Kelantan bakal menyertai sebuah pasukan di Lembang Klang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *