Sham Visa terima 1,000 mesej setiap hari dari wanita.

Sejak membuat kemunculan semula dalam program realiti Gegar Vaganza, penampilan terkini bekas vokalis kumpulan Visa, Sham mendapat perhatian ramai, kerana dikatakan mirip watak Marvel iaitu Tony Stark.

Tidak dapat dinafikan, populariti penyanyi berusia 47 tahun semakin melonjak naik, walaupun setelah hampir 15 tahun menyepi daripada bidang hiburan.

Terima lebih 1,000 mesej di Instagram

Oleh kerana itu, Sham mengakui boleh dikatakan setiap hari dia menerima lebih 1,000 mesej di Instagram daripada peminat wanita, tetapi menafikan menerima pesanan berbaur lucah.

“Kebanyakan mesej yang dihantar peminat adalah untuk mengucapkan tahniah dan memberikan kata-kata sokongan apabila saya kembali aktif…”

Yang DM tu bini orang…

Menurut Sham, antara peminat yang memberi pesanan kepadanya, kebanyakkan daripada mereka adalah golongan matang. Malah, walaupun ada yang berstatus isteri orang, mereka masih menjaga batas memandangkan dia juga sudah berkahwin.

“Kebanyakan peminat saya sudah dewasa dan boleh berfikir. Mereka menjaga batas dan saya sangat berterima kasih…”

Kagum melihat ketampanan Sham, meskipun usia sudah hampir 50 tahun tetapi dia masih mempunyai aura yang tersendiri, sehingga membuatkan ramai terpikat.

Sumber : Harian Metro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *