Selangor Dihujani Kritikan Pedas Dari Peminat

Keputusan seri 3-3 yang diraih ketika berdepan Terengganu dalam saingan Liga Super musim ini nyata sukar diterima oleh sebilangan besar penyokong tegar pasukan Selangor.

Rata-rata daripada mereka mengkritik aksi hambar yang ditampilkan oleh benteng pertah@nan yang diketuai oleh kapten pasukan, Taylor Regan dimana skuad Gergasi Merah boleh meraih kemenangan namun barisan pert@hanan yang rapuh menyebabkan mereka kehilangan dua mata.

Di laman media sosial, peminat Selangor meluahkan kekecew@an kerana pasukan terlepas peluang untuk meraih kemenangan kedua musim ini, terutamanya selepas seri 1-1 ketika berdepan Perak minggu lalu.

Selain meluahkan kekecew@an, ada diantara peminat mula mempersoalkan pemilihan Taylor dalam kesebelasan utama dan juga ketua pasukan dek kerana prestasi hambar yang ditampilkan oleh pemain dari Australia itu dalam tiga perlawnan liga setakat ini.

Setakat tiga perlawnan Liga Super, Selangor telah dibol0si sebanyak lima gol dan catatan ini sedikit membimbangkan dan boleh memberi kesan mendalam terhadap kedudukan di carta liga sekiranya berterusan.

Ketua jurulatih pasukan, B.Satianathan mungkin boleh mencuba gandingan lain bagi memastikan pintu gol Selangor tidak terus dib0losi sekaligus mengelakkan keh!langan mata.