Saya Tiada kekuatan Untuk Tengok Kutukan Asri Janggut

Terlihat percakapan orang ini iaitu Asri Janggut , KAU NI KAWAN AKU, KITA BUKAN TAK KENAL, Tapi bila kau cakap macam ni macam-macam perasaan datang.

Saya TAK ada kekvatan utk diam dan tengok saje. Walaupun ilmu/pengetahuan yg saya ada sangat sedikit berbanding beliau yang berjanggut namun telah timbul rasa tidak senang dihati

Bukan setakat warga PDRM dan Tentera dihina. Seluruh ahli keluarga kami dikeji.Pendedahan yg dilihat atas landasan kepentingan diri tapi dikata wira oleh masyarakat.

Jika ikhlas dia nk dedah, kenapa tunggu bila periuk nasi dig@nggu penguatkuasa baru nak dedah. Jika perniagaan nya tidak diusik, maka mungkin tentu tiada pendedahan.Pendedahan dgn menvduh semua polis rasuah. Seluruh negara anggok dgn statement ini.

Berapa ramai polis yg meronda demi jaminan keselamatan utk pastikan aktiviti harian termasuk syrikat individu ini dpt menjalankan perniagaan burger dgn aman dan baik.

Berapa ramai perniaga menjual HOT burger yg abai solat kerana leka dgn berniaga.?

Seorang individu yg sentiasa memakai kupiah dan berjanggut dilihat alim tetapi hari ini mudah n berani menvduh warga PDRM n ASKAR macam tu .
Dua kali statement yg nyata diberikan oleh individu ini jelas sekali menghina

Apa yang Saya nyatakan diatas adalah ikhlas.
Tidak sesekali utk memberontak.

PDRM – byk membawa kecemerlangan yg tidak dpt dihitung. Sanggup berdiri meredah bah@ya meninggalkan org yg tercinta.

SUMBER: Eijarm Al-Fayed

Warga PDRM – manusia biasa. Tetap ada kelemahan namun
correction process sentiasa ada.

In Shaa Allah.
Wassalam