Sah Jadi Hak Milik TRW

PERSATUAN B0la Sep@k Kelantan (Kafa) mengesahkan berminat untuk mendapatkan khidmat bekas pemain Melaka United, Nazrin Mohd Nawi bagi memperkvatkan The Red Warr!ors pada saingan Liga Malaysia (Liga-M) musim depan.

Setiausaha Agung Kafa, Husin Deraman berkata, pemain terbabit berada dalam radar persatuan itu bagi memperkvatkan jent3ra skuad b!mbingan Yusri Che Lah.

“Dia (Nazrin Nawi) dalam senarai kami untuk diumumkan pemain pasukan Kelantan pada 15 Disember ini.

“Nazrin seorang pemain yang mempunyai kualiti dan berpengalaman apabila sebelum ini ber@ksi bersama pasukan yang besar pada saingan Liga-M seperti Negeri Sembilan, JDT, Perak dan Melaka United.

“Kami berharap perbincangan bersama pemain itu menemui keputusan yang p0sitif,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Sebelum ini, Kafa dilaporkan sudah mengenal pasti beberapa pemain imp0rt dan tempatan untuk memperkvatkan skuad TRW bagi mengharvngi saingan Liga Premier musim depan.

Kelantan kekal dalam saingan Liga Premier 2020 selepas menam@tkan saingan liga di kedudukan kedua terakhir daripada keseluruhan 11 pasukan pada musim ini. -Bernama