Pemain mental koyak,Bukan Salah Suresh

Susulan ins!den Suresh Jayaraman diser@ng pemain setelah melayangkan dua kad merah kepada pemain Kingstown dalam aksi final Selangor Champions League petang tadi.

Penyok0ng-penyok0ng yang menyaksikan perlawanan memberitahu Suresh tidak seharusnya dipersalahkan atas keteg@ngan yang tercetvs.

“Yang marah m@ki dia mungkin tak tengok pun game, mungkin masih teringat kontr0versi dia masa finaL Piala Malaysia tahun lalu.

“Sebenarnya utk game tadi Batu Dua vs Kingstown, Suresh dah kira ok. Masalah bukan pada dia, tapi bekas pemain profesional yang mewakili Kingstown.

“Manaf Mamat tu kena kad merah sebab menyiku Suresh. Betul la keputusan tu. Pastu dah main 10 orang, sape yang tengok game confirm setuju yang team Kingstown ni main memang cari kaki, takel macam org hilang akal. Bila kena kad merah kedua, koyak, mental pulak nak salahkan reff, serang reff. Korang tengok balik game and nilai sendiri.

“Jangan sebab dia Suresh Jayaraman pengadil kontr0versi, korang fikir dia buat hal.”

Kredit: La bola Malaya