H0t News :2 Legend ke Pantai Timur

Jod0h bekas pemain skuad kebangsaan, Amri Yahyah bersama pasukan Selangor ber@khir apabila pemain itu dikhabarkan telah men!nggalkan The Red G!ants menjelang saingan Liga Malaysia musim hadapan.

Perkara ini disuarakan oleh isteri Amri menerusi satu post di media sosial Instagram dimana beliau mengucapkan terima kasih kepada Persatuan Bola Sepak Selangor (FAS) kerana banyak memberi kerjasama sepanjang Amri ber@ksi bersama pasvkan itu.

Dan teka-teki mengenai masa depan pemain tengah pasukan negara, Brendan Gan bersama kelabnya, Perak kini terjawab apabila pemain itu sah men!nggalkan skuad The B0ss Gavrus setelah dua musim beraksi bersama juara Piala Malaysia 2018 itu.

Perkara ini diumumkan sendiri oleh Brendan men3rusi satu pengvmuman di laman media sosial miliknya pada hari ini dimana beliau menyatakan fakt0r utama keputvsan untuk men!nggalkan Perak diambil kerana tidak mencapai kata sepakat bersama Persatuan Bola Sepak Perak (PAFA). Meskipun tidak menyatakan dengan lebih lanjut, namun ramai pihak percaya PAFA tidak bersetvju untuk memberikan gaji baharu yang diminta Brendan.

Ura-ura mengatakkan Di kem Tok Gajah, Amri dan Brendan Gan sudah hampir pasti untuk meny3rtai pasukan itu bagi mengvatkan bahagian tengah dan ser@ngan. Selain itu, Irfan Bakti juga bakal menggantikan Dollah Salleh sebagai ketua jurulatih terbaru Pahang FA. Samapai mana keb3narannya kita tunggu dan lihat..